Редактор: e-mail: снимка БулфотоЗа удължаване на мерките срещу коронавируса и след 12

...
Редактор: e-mail: снимка БулфотоЗа удължаване на мерките срещу коронавируса и след 12
Коментари Харесай

НОЩ ще предлага възрастните пак да пазаруват само сутрин, а заведенията да работят до 22 часа

Редактор: 

e-mail: 

фотография Булфото

За удължение на ограниченията против ковид и след 12 ноември се разгласи основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев на днешния брифинг на Националния действен щаб. Той заяви, че ще бъдат препоръчани и нови ограничения, като това да се ограничи работата на заведенията и броя на чиновниците във офисите на компаниите.

Идеята е да се ограничи и работата на заведенията до 22 часа, а присъствената работа в офиса да се понижи до 50% от чиновниците им. В цели области да се премине на онлайн образование за всички възпитаници, а извънкласните действия да се преустановят за всички възпитаници, предложи Кунчев. Според него университетите би трябвало да минат напълно на отдалечено образование, а изключение да има единствено за упражненията на студентите по медицина, които сега се употребяват за помощ в здравните заведения. За хората над 65 година основният хигиеничен контрольор предложи да се възвърне мярката да пазарят единствено от 8 ч. до 10 ч.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР